Nieuws

12 februari 2020: in Zwolle is vandaag de Stakeholder & Partner Meeting van het MEDUWA-project. De bijdrage van TDI, AMRIF en Alloksys wordt gepresenteerd door Herman Feil

meduwa 2019

12 februari 2020: TDI werkt met SuSTER, de Universiteit Twente en Blue Atmosphere aan een ambitieus, innovatief 2-jarig EFRO-project genaamd CO2NTROL. In CO2NTROL worden twee  prototypes CO2-absorbers  voor de beheersing van CO2-niveaus in binnenruimte zoals schoollokalen, kantoren en in de fruitopslag ontworpen, gebouwd en gedemonstreerd.

Knipsel

10 februari 2020: onze hoofdingang is nog een bouwput i.v.m. de realisatie van een restaurant en vergaderlocatie op de onderverdieping. De intercom werkt om die reden niet; u dient de ingang aan de rechterzijde van het gebouw te gebruiken. Om binnen te komen kunt u gewoon aanbellen bij TDI; mocht u geen reactie krijgen bel dan 0317 466260.

6 januari 2020: TDI wenst u een ondernemend & innovatief 2020

7 november 2019: Phycom (Veenendaal) kweekt op een hele innovatieve wijze micro-algen voor food en feed. Op hun website vindt u inspirerende voorbeelden van de toepassing van hun algen

31 oktober 2019: de klantenlijst van zusterbedrijf TOP is zeer indrukwekkend:

top

16 oktober 2019: wist u dat wij ook werken aan biobased poederverven? Een van de prototypes is enkele jaren geleden beoordeeld door een professionele schilder.

11 oktober 2019: TDI is partner in het INTERREG-project “MEDUWA” gericht op het reduceren van medicijnresten in oppervlaktewater. TDI ontwikkelt in het project nieuwe toedieningsmethoden voor (labiele) bio-based medicijnen.

MEDUWA_Logo_high_resolution

4 oktober 2019: iedere donderdagmiddag van 17.15 – 18.15 uur is er voor alle medewerkers uit onze bedrijvengroep de mogelijkheid om mee te doen aan een pittige bootcamp onder leiding van trainer Nick.

2 oktober 2019: de bij TOP BV ontwikkelde fruit- en groenteverwerkingstechnologieën, zoals Cold Presses en Pluckrs worden wereldwijd verkocht via Like Fresh

1 oktober 2019Alloksys heeft een ambitieuze klinische studie Fase 3 lopen met hun product RESCAP. Meer informatie vindt u op hun site.

30 september 2019: gisteren liep team Phytonext mee met de sponsorloop MS Motion in Den Dolder voor de financiering van onderzoek bij MS.

27 september 2019: ons zusterbedrijf TOP BV heeft een hele mooie technologische innovatie uitontwikkeld: Elke Melk. Het blijkt dat de smaak van melk per koe varieert. Elke Melk is traceerbaar per koe, per dagdeel. Voor het melkpasteurisatieconcept Elke Melk heeft TOP BV een volledig nieuw proces ontwikkeld: een nieuwe pasteurisatiemachine in combinatie met een vuller en een intelligent softwaresysteem. U vindt Elke Melk o.a. bij Albert Heijn in het koelschap.

26 september 2019: Thatchtec, een van onze bedrijven, werkt met 6 Noordhollandse bollentelers en KAVB aan een nieuwe technologie voor bodemontsmetting door het combineren van Bodem Resetten met inunderen. Dit 2-jarige project Brizonder (2018-2020) wordt gefinancierd door de EU (EIP-AGRI) en de Provincie Noord-Holland.

brizonder


25 september 2019: TDI zal in de komende weken haar website flink updaten.

24 september 2019: Work in Progress. Ons bedrijfsgebouw Garden Offices krijgt dit jaar een serieuze make-over. Per oktober 2019 wordt ook de flink gedateerde hoofdingang opgeknapt en worden een restaurant en vergaderruimtes gerealiseerd op de begane grond met mooi uitzicht op onze binnentuin. De werkzaamheden zijn al begonnen, op dit moment is het nog een troep maar eind 2019 zal de verbouwing achter de rug zijn.